Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Underholdningskampen 2017

18. november 2017 @ 00:00

Korpset har i år meldt hovedkorpset og drillen på Underholdningskampen, en underholdningskonkurranse for skolekorps på Østlandet. Vi har meldt oss på i åpen klasse og skal ha «Løvenes Konge» som tema. Vi skal konkurrere lørdag 18. november, og vi må være på plass 12:30. Konkurransen foregår på Oslo Katedralskole, altså nede i byen, i Ullevålsveien 31. Sjekk websidene for nyttig informasjon for deg som er ledsager/publikum. Publikum må betale inngangsbilletter (100,- kr for voksne. Barn under 18 er gratis.)

Temaet vårt for konkurransen er som sagt «Løvenes Konge», og alle barna må ha kostymer med dette temaet. Drillerne har egne drakter som korpset har kjøpt inn, men musikerne kan ha på seg et antrekk fritt etter fantasien, inspirert fra jungelen!

Etter som vi er de eneste påmeldte i «Åpen klasse» ligger vi godt an til en god plassering!

Dagen avsluttes med festforestilling med Oslo Brassband kl. 17:00 og påfølgende premieutdeling.

______________

Litt informasjon om konkurransen:

Underholdningskampen er en underholdningskonkurranse for skolekorps på Østlandet. I tillegg til musikalsk kvalitet, vektlegges repertoar og sceneopptreden i vurderingen av korpsene. Dette er en arena hvor formidling, spilleglede og en helhetlig scenopptreden står i fokus.

Deltagerkorpsene deles inn i fire klasser: janitsjar, brass, juniorkorps og åpen klasse. I janitsjar- og brassklassene konkurrerer korpsene i to kategorier: musikalsk innhold og underholdning. Her vil separate dommere vurdere korpsene uavhengig av hverandre i de to kategoriene, og det vil i alle divisjoner kåres både en musikalsk vinner og en vinner av underholdningsprisen. For korpsene i juniorklassen og åpen klasse vil det gis tilbakemeldinger i form av dommerkommentarer, men det vil ikke konkurreres med poengsummer.

Konkurransen er inspirert av tilsvarende arrangementer på Vestlandet, som Stavanger Open. Her ser vi at en arena med nye utfordringer for musikantene har blitt et høydepunkt på høstsesongen.

Konkurransen arrangeres tredje helg i november hvert år. Divisjonene fordeles over to dager, og hver konkurransedag avsluttes med festkonsert og premieutdeling.

Oslo Brass Band er initiativtaker og arrangør av konkurransen.

Se mer informasjon på http://underholdningskampen.no

 

 

Hits: 123

Detaljer

Dato:
18. november 2017
Tid
00:00