Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sørlandske korpsfestival

14. juni 2019 - 16. juni 2019

Program og pakkeliste (PDF) >

Helga 14.-16. juni reiser vi sammen til Sørlandske korpsfestival, en festival i Dyreparken i Kristiansand. Vi reiser kl. 14 på fredag og regner med å være tilbake søndag kl 19.

Det blir mye tid med mulighet for lek og moro i Dyreparken og badelandet der, festivalkveld for alle på lørdag, aspirantseminar (for musikantene) på søndag og vi planlegger å holde en liten konsert og oppvisning inne i Dyreparken. Påmelding er lagt ut i Spond. Både foreldre og barn som vil være med må melde seg på i Spond.

Turen er for hele korpset, både drillere og musikanter. Drillinstruktører og-ledere vil ikke delta på turen og det vil ikke være undervisningsopplegg for drillere. Vi håper likevel at så mange som mulig ønsker å bli med, dette kommer til å bli en sosial og morsom tur med mulighet for å skape vennskap mellom drillere og musikanter.

Hvem:

Alle musikanter og drillere. De over 10 år kan reise alene.

Hva:

Korpsfestival inne dyreparken med overnatting på skoler i Vågsbygd i nærheten. Vi drar ned i buss fredag, får kveldsmat når vi kommer. Lørdag vil det være mye tid til frilek i park og badeland men også litt spilling og drilling. På kvelden festivalkveld med mat. Søndag er det aspirantseminar og felleskonsert, men også frilek i parken før vi reiser hjem i bussen.

Pris:

1539,- per deltaker (samme pris for korpsmedlemmer og ledsagere) som inkluderer kveldsmat fredag, frokost lørdag og søndag med mulighet for å smøre lunsj, todagerspass i parken og overnatting på skole. Slå dere gjerne sammen så en forelder passer flere barn. Korpset betaler bussen.
For mer info se her: https://www.sorlandskkorpsfestival.no/

Hvis det er voksne som ikke vil bo på skole, må de selv finne egen overnatting og kjøpe 1 eller 2-dagerspass i parken. Da betaler man ikke de 1539,-

Vi gleder oss!

Hits: 452

Detaljer

Start:
14. juni 2019
Slutt:
16. juni 2019

Sted

kristiansand dyrepark
Kardemommeby 4609
Kristiansan, Kristiansand 4636
+ Google Map
Telefon:
970 59 700
Hjemmeside:
https://www.dyreparken.no/