Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jubileumskonsert

11. november 2018 @ 10:30 - 19:00

Tonsenhagen skolekorps 1968-2018

Vi feirer 50 år og det gjør vi med en storslått jubileumskonsert sammen med Tonsenhagen skoles strykeorkester, Tonsenhagen musikkteater og Vivo Brass.
Vi lover 2 konserter utenom det vanlige i Vollebekk fabrikker (inngang ved Meny Vollebekk) søndag 11. november enten 14 eller 17. Dørene åpnes 30 minutter før konserten begynner. Det blir mulighet for kjøp av kaker og kaffe.

Billetter kr 100,- for voksne, 50,- for barn under 16 år

NB! På grunn av plassbegrensninger i lokalet må billetter kjøpes på forhånd

Billettbestilling gjøres i hos Billetto.no på følgende lenker:

 

For korpsmedlemmer:

Det blir generalprøve for alle som skal opptre på søndag, før forestillingen. Oppmøte 10:30. Generalprøven foregår i de samme lokalene som forestillingen.

Alle drillere og musikanter (fra de yngste til de eldste) møter kl 10.30 utenfor Vollebekk fabrikker på søndag (samme parkeringsplass som Meny Vollebekk).
Musikanter møter i uniform. Junioraspiranter som ikke har uniform møter i blå jeans og rød genser (vi tar med noen ekstra korpsgensere). Drillere skal ha fått beskjed om antrekk på epost.
Vi sørger for en brød-lunsj før første konsert og pølser mellom de to konsertene, men ta med drikkeflaske og eventuelt litt frukt. Vi skal sørge for pauser og avbrekk så dagen ikke blir for lang. Alle må ta med alt dere trenger hele dagen, vi rekker ikke reise hjem i mellom.
Vel møtt!

Hits: 358

Detaljer

Dato:
11. november 2018
Tid
10:30 - 19:00

Sted

Vollebekk fabrikker
(inngang ved Meny Vollebekk), Brobekkveien 54
Oslo,
+ Google Map