Takk for støtten!

Tonsenhagen skolekorps’ første loppemarked siden høsten 2019 gikk av stabelen lørdag 21. august 2021. Flott foreldreinnsats og godt besøk ga korpset fin og nødvendig inntekt.

I 2020 ble både vår- og høst loppemarkedet avlyst på grunn av korona. Heller ikke våren 2021 ble det loppemarked. Det var derfor et etterlengtet loppemarked både for korpset og loppeentusiaster.

Vi tar smittesituasjonen på alvor og arrangerte derfor hoveddelen av loppemarkedet utendørs. Tonsenhagen skolekorps tilbød egne avdelinger for finlopper, elektronikk, bøker, kjøkkenutstyr, spill, leker, møbler, sportsutstyr, klær, og 10-kronersmarked, i tillegg til vår spennende AMR-seksjon (Alt Mulig Rart). Av praktiske årsaker fikk avdelingene for klær og bøker plass innendørs.

Av smittevernhensyn hadde vi ikke kafé i år, kun salg av kaffe og saft. Mange kunder savnet kaféen og vi håper at vi kan ha vår tradisjonelle kafé på plass neste gang og servere kaker, sveler, vafler, pølser og masse annet godt slik vi pleier.

En tradisjon vi ikke ga slipp på i år var auksjonen kl 13. Også i år var det mange godbiter. Mange gjorde gode kjøp – og noen gjorde rene kupp. Dette er i tråd med Tonsenhagens rykte: vi har et loppemarked det kan lønne seg å besøke.

Tusen takk til alle som bidro – loppegivere, korpsmedlemmer og foreldre, og alle dere som besøkte oss!

Hits: 333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *