Bidra til 17. mai-stemningen – støtt oss på vipps #10292

17. mai er en tradisjonsrik dag og vi i Tonsenhagen skolekorps er veldig glade for at det er mulig å opprettholde tradisjonen med korpsmusikk i gatene på nasjonaldagen. Korpset har gått glipp av viktige inntekter denne våren og er ekstra avhengige av din støtte. Vi ber dere derfor om å handle i vår virtuelle 17. mai kafé på vipps #10292 , eller gi oss penger på korpsets Spleis.

Vi skal marsjere og skape stemning, og gleder oss til å se dere som kan stå på balkonger, i hager og langs ruten når korpset går forbi. På grunn av gjeldende smittevernsregler, vil det dessverre ikke være mulig å gå i tog etter korpset i år, men vi har lagt opp en rute som vil dekke store deler av Tonsenhagen, og vil være i gatene fra etter flaggheisingen kl 8 og til ca kl 14:30.

Flere borettslag og sameier har valgt å støtte oss litt ekstra denne våren, og alle dere vil vi besøke spesielt, og spille og drille for alle beboerne som takk for støtten. Alle andre kan følge med på nettoverføringen – store deler av programmet sendes direkte korpsets Facebook-side.

Bidra til 17. mai-stemningen!
Som andre frivillige organisasjoner går korpset glipp av viktige inntekter denne våren. Kafésalg, loppemarked og hundrevis av dugnadstimer er helt avgjørende for at korpset skal kunne betale for instrumenter, instruktør- og dirigentlønninger, noter og uniformer. I år er vi derfor ekstra avhengige av din støtte, og oppfordrer derfor dere alle til å handle i vår virituelle 17. mai kafé. Der kan dere kjøpe en virtuell kopp kaffe for kr 15, eller en virtuelt svele, laget på korpsets hemmelige oppskrift, for kr 25. Gå inn i Vipps-appen og gi din støtte direkte der. #10292.

Du kan også støtte Spleisen vår

Hjelp oss å gi barna en viktig sosial aktivitet, spille- og drilleglede!

På forhånd tusen takk!

Hits: 574

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *