Takk for et fantastisk loppemarked!

Tonsenhagen skolekorps’ vår-loppemarked gikk av stabelen siste helgen i mars. Flott foreldreinnsats og godt besøk ga korpset fin og nødvendig inntekt.

Nytt i år var at korpset fikk låne to nye rom av skolen og fikk dermed egne rom til finlopper og elektronikk. Det var godt tiltrengt for det var enorme mengder lopper. Tonsenhagen skolekorps tilbyr i tillegg egne avdelinger for bøker, kjøkkenutstyr, spill, leker, møbler, sportsutstyr, klær, og 10-kronersmarked, i tillegg til vår spennende AMR-seksjon (Alt Mulig Rart).

De siste årene har det blitt en tradisjon med to auksjoner på Tonsenhagen, en på lørdag og en på søndag. Det ble det også denne gangen. Mange gjorde gode kjøp – og noen gjorde rene kupp. Dette er i tråd med Tonsenhagens rykte: vi har et loppemarked det kan lønne seg å besøke. Vi har også de beste svelene øst for vestlandet 😉

Vi har flere betalingsmuligheter og tilbyr Vipps, kontaktuttak og kortbetaling.

Det var mange positive reaksjoner fra gjestene våre – både fra samlere og de som bare stakk innom for en titt. Det var også mange som lot seg friste av det bugnende kakebordet i kaféen.

Tusen takk til alle som bidro – loppegivere, korpsmedlemmer og foreldre, og alle dere som besøkte oss!

 

Hits: 187

2 kommentarer til «Takk for et fantastisk loppemarked!»

  1. Dere hadde veldig mange fine ting til salgs, og stort sett var rommene veldig ryddige og ordentlige, bortsett fra når det gjaldt rommet med tekstiler. I den store salen lå det slengt tepper, duker, puter, broderier, sengetøy, matter ol langs veggene i et eneste kaos, slik at folk gikk og tråkket på dem. Trist å se. Håper tekstilene også får ligge på bord neste gang. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *