Takk for alle tiders loppemarked!

Tonsenhagen skolekorps’ vår-loppemarked gikk av stabelen 16.-18. mars. Flott foreldreinnsats og godt besøk ga korpset fin og nødvendig inntekt.

I år var det en utfordring å få inn nok lopper, kanskje fordi våren og tilhørende våropprydding har latt vente på seg. Takket være en fantastisk innsats fra vår loppegeneral fikk vi til slutt likevel inn en stor mengde kvalitetslopper. Tonsenhagen tilbyr egne avdelinger for finlopper, bøker, elektronikk, kjøkkenutstyr, spill, leker, møbler, sportsutstyr, klær, og 10-kronersmarked, i tillegg til vår spennende AMR-seksjon (Alt Mulig Rart).

De siste årene har det blitt en tradisjon med to auksjoner på Tonsenhagen, en på lørdag og en på søndag. Det ble det også denne gangen. Mange gjorde gode kjøp – og noen gjorde rene kupp. Dette er i tråd med Tonsenhagens rykte: vi har et loppemarked det kan lønne seg å besøke. Vi har også de beste svelene øst for vestlandet 😉

Vi har flere betalingsmuligheter og tilbyr Vipps, kontaktuttak og kortbetaling.

Det var mange positive reaksjoner fra gjestene våre – både fra samlere og de som bare stakk innom for en titt. Det var også mange som lot seg friste av det bugnende kakebordet i kaféen.

Tusen takk til alle som bidro – loppegivere, korpsmedlemmer og foreldre, og alle dere som besøkte oss!

 

Hits: 239

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *