Flott innsats på Østlandsmesterskapet i drill

Juniortroppen – Tonsenhagen og Nedre Bekkelagets samarbeidstropp

Imponerende prestasjoner, godt samhold, nerver, smil og noen tårer på årets ØM i drill.

2.-4. mars 2018 gikk Østlandsmesterskapet i drill av stabelen og aldri før har Tonsenhagen stilt med så mange startnumre. I år deltok vi med tre tropper: aspiranttroppen med ni deltakere, fem i preteen- og fem i juniortroppen.

Dette er en herlig gjeng med snille, omtenksomme, tålmodige, blide og sporty jenter! Alle gjorde en fantastisk jobb på gulvet og alle støtter opp om hverandre, på tvers av alder. De møter den som har vært på gulvet med heiarop eller en trøstende klem – gjerne begge deler samtidig. De flinke aspirantene våre debuterte på ØM i år og ble godt fulgt opp i garderoben av de eldre jentene som hjalp til med kostymer og sminke.

ØM er Norges største drillkonkurranse. I år deltok 48 drilltropper med over 670 startnumre og mange deltakere i hver klasse, likevel oppnådde Tonsenhagen sterke resultater i alle klasser vi deltok i.

To av våre drillere kvalifiserte seg til NM i 1-baton solo. Dette er en stor prestasjon og vi gleder oss til å heie på dem under NM i Bergen i juni! Der kommer vi også til å stille med troppsnumre.

Nytt i år er at Tonsenhagen stilte med samarbeidstropp med fem av våre jenter og to fra Nedre Bekkelaget skolemusikkorps. De har tidligere vært blant våre største konkurrenter, nå driller jentene sammen! Det er gøy å se hvordan dette samarbeidet utvikler juniortroppen og gir jentene ny inspirasjon.

Tonsenhagens pallplasseringer:

  • Junior tropp 3.divisjon (med Nedre Bekkelaget) – 1. plass
  • 2-baton preteen beginner – 2. plass
  • Drilldans duett preteen beginner – 1. plass
  • Drilldans duett junior beginner – 1. plass
  • 1-baton preteen beginner – 1. og 2. plass
  • 1-baton junior beginner – 2. plass

Takk for en super helg med fin innsats fra både drillere og foreldre!

Solveig C. Angell Sekne og Julie Lochner
Drilledere

 

 

Hits: 303

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *